Stanford Crown Law School

leed Logo.png
Stanford, CA

This 30,000 SF remodel consisted of a complete gut and renovation to the 3rd floor known as the Robert Crown Law Library. Project includes new offices, seminar rooms, open work stations, support spaces, break room and restrooms. This renovation focuses on flexibility and collaboration, allowing students to work together with other students, faculty, research fellows, and visiting scholars, as well as government agencies & foundations. Project also features a new central lobby staircase that connects the overhauled 3rd floor law centers to all floors, five new skylights, and a dramatic 3-story wood slat feature wall.

Services Provided:

Architect of Record:

Client:

News:

Construction

CAW Architects

The Board of Trustees of the Leland Stanford Junior University

None

Completed 2014

Education

Tenant Improvement